KONTAKTA OSS

E-POST:
Om du vill skriva ett mejl till oss är du mer än välkommen att skriva till mejladressen nedan. Vi strävar efter att svara på alla mejl så fort vi ser dem. Du kan alltid förvänta dig att få svar inom 24 timmar efter att du skickat ditt e-postmeddelande. Observera att vi inte svarar på mejl på helger.
E-postadress: hej@paintbynumberssverige.seFACEBOOK MESSENGER:
Om du är mer bekväm med att skriva över Facebook kan du kontakta oss via Facebook Messenger som något nytt. Allt du behöver göra är att klicka på knappen nedan, så kommer du att omdirigeras till ett chattfönster på messenger – precis som om du precis skrev med en vän.

FACEBOOK MESSENGERTELEFON:
Du kan ringa oss på telefon +45 93 83 46 06. Om vi ​​inte svarar i telefon, lämna ett meddelande med ditt namn och din mailadress (och ordernummer). Då återkommer vi så snart som möjligt. Vi finns på telefon vardagar 7.30-13.30KONTAKTFORMULÄR:
Om du inte har tillgång till din e-post eller telefon kan du även kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan. Fyll bara i ditt namn, e-post och ämne, samt din fråga, så återkommer jag till dig med ett e-postmeddelande direkt till din egen e-postadress.Bor du i Danmark, besök vår Danske butik här; MalEfterTal.dk eller PaintByNumbers.dk

Kontaktformulär