Vad är Paint By Numbers?

Paint by numbers, eller måla efter nummer-tekniken som den heter i Sverige, gör det möjligt för vem som helst att måla vackra tavlor. Tecknade bilder och tecknade figurer? Nu kan du göra så mycket mer. Motivet stencileras på en canvasduk av högsta kvalitet – sedan är det bara för dig att färglägga med rätt färg enligt fältens och färgburkarnas siffror. Det färdiga resultatet kommer få dig att häpna!

PAINT BY NUMBERS VUXNA

Precis som med de populära målarböckerna för vuxna är Måla efter nummer-tavlor ett underbart sätt att koppla av på. Det som skiljer våra paint by numbers-tavlor från målarböcker för vuxna är dock att istället för pennor och papper så använder du penslar och akrylfärg. Dessutom får du uppleva den oslagbara känslan av att måla direkt på en äkta målarduk! För oss på Måla Efter Nummer är den avstressande känslan en minst lika viktig del av målandet som det färdiga slutresultatet. 

I vårt sortiment hittar du målarbilder med allt från vackra djur- och landskapsmotiv till ikoniska mästerverk ur konsthistorien. Välj sedan själv om du vill färglägga efter nummer eller låta kreativiteten få fritt spelrum. Hitta ditt favoritmotiv och se fram emot en stund av konstnärligt skapande och rofylld avkoppling.