Paint by numbers Sverige

Paint by numbers – som en målarbok för vuxna, fast med duk, färg och pensel!

Ta din avkoppling och kreativitet till nästa nivå! Med våra paint by numbers-tavlor för vuxna kan alla känna sig som konstnärer. Våra tavlor kommer förberedda med vackra motiv för dig att färglägga. Välj något från vårt färdiga sortiment av målarbilder. Vi har allt ifrån målarbilder djur, målarbilder blommor, målarbilder landskap och till och med möjligheten att special beställa en unik tavla med en bild som du själv valt. 

Precis som med målarböcker för vuxna fungerar Måla Efter Nummer både som ett avstressande tidsfördriv och som ett sätt för dig att öva färgläggning på en konstnärlig nivå. Inga förkunskaper krävs. Detta innebär att du kan sätta igång att måla ditt mästerverk så fort du fått hem ditt paket. Färglägg bara fältens nummer och vips så har du målat din första tavla!

Många har upptäckt hur kul och rogivande det faktiskt är att färglägga i målarböcker. Att försäljningen av målarböcker för vuxna formligen exploderat på senare tid är ett tydligt bevis på detta. Med paint by numbers-tekniken kan du göra mer än att bara teckna, du kan ta hobbyn med att färglägga målarböcker till nästa nivå genom att byta pennorna och blocken mot penslar och målarduk. 

Paint by number Sverige - Till vårt sortiment

Så här fungerar Paint by numbers-tekniken

  1. Välj ett motiv från vårt färdiga sortiment eller beställ en målarbild med ditt eget foto som motiv.
  2. Vi förbereder duken med grundfärg och genom att markera de olika fälten med nummer.
  3. Färg till tavlan blandas och hälls i små burkar. Varje burk förses med sin unika siffra.
  4. Börja färglägg de numrerade fälten med färg av motsvarande siffra.
  5. Koppla av och njut av processen av att se sin tavla ta form.
  6. Voila! Dags att beskåda ditt nya mästerverk!

På vår YouTube-kanal kan du se videos på hur du gör.

Vad får du?

Canvasduk: Våra canvasdukar är av hög konstnärlig kvalitet som trycks med ett tunt lager grundfärg. Detta gör vi dels för att ge dig bästa möjliga resultat men också för att minimera belastningen på ögonen. 

Färg: Vi använder oss enbart av material vi kan stå för. Du hittar inte animaliska ingredienser i vår vattenbaserade akrylfärg. Vår färg är Svanenmärkt. Dessutom är den miljövänlig och skonsam mot såväl djur som människor. Vi på Måla Efter Nummer skickar alltid med dubbelt så mycket färg som du behöver. På så sätt behöver du inte oroa dig för att färgen ska ta slut om du behöver rätta till ett misstag eller om du råkar glömma att stänga locket på en färgburk. Här har vi skrivit ett inlägg om saker som kan vara bra att tänka på när man målar med akrylfärg.

Penslar: I ditt Paint By Numbers-kit ingår professionella, långskaftade penslar i tre storlekar. Dessa underbara penslar är tillverkade av syntetiskt hår för bästa upplevelse. Våra specialtillverkade penslar görs för hand i England. Vill du veta  hur du tar hand om dina penslar på bästa sätt? Kika här.

Ram: För att ditt mästerverk ska se snyggt ut på väggen skickar vi även med en ram. Ramen är i fyra delar som du monterar ihop själv efter det att tavlan är färdig.

Presentförpackning: En Måla Efter Nummer-tavla är den perfekta presenten till någon du tycker om. Därför får du med en vacker presentförpackning perfekt anpassad till tavlans storlek. 

*Gäller icke-rabatterade produkter för 350 SEK och över.

Måla Efter Nummers nöjdhetsgaranti

För oss på Måla Efter Nummer är nöjda kunder vår högsta prioritet. Skulle du vara missnöjd med något är du alltid välkommen att höra av dig till oss. På Måla Efter Nummer har vi en nöjdhetsgaranti som säkerställer att alla våra produkter och material håller högsta kvalitet. Om något inte skulle motsvara dina förväntningar står vårt kundservice-team redo att hjälpa dig! 

Du kan dock ej returnera specialbeställda målarbilder med egna foton som motiv. Vi på Måla Efter Nummer kan inte heller garantera den konstnärliga kvaliteten på målarbilder med egna foton som motiv. 


 

Kontaktformulär